Όσοι ασφαλισμένοι της πρώην ΑΧΑ δεν έχουν λογαριασμό στο MyGenerali, θα πρέπει να προχωρήσουν στην εγγραφή τους. Μάθετε Περισσότερα

Τώρα η ασφάλισή σας, σας επιβραβεύει

Γίνετε μέλος του Club Red και κερδίστε!

Τι είναι το Club Red

Το Club Red είναι το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης για τους Ασφαλισμένους της Generali!
Χρησιμοποιήστε τις ψηφιακές υπηρεσίες της Generali, κερδίστε σε ευκολία και χρόνο, συλλέξτε rubies και εξαργυρώστε τα σε εκπτώσεις και επιπλέον επιβραβεύσεις.
Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεων Club Red δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε ασφαλισμένους μέσω της Alpha Bank.

Κερδίστε rubies

 • Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες και τις υπηρεσίες και τα ψηφιακά εργαλεία της Generali, λαμβάνοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και συμβουλευτική. Κάνοντας εγγραφή και δημιουργώντας Generali ID αποκτάτε το δικό σας ψηφιακό κλειδί που ανοίγει έναν κόσμο έξυπνων υπηρεσιών και προνομίων για εσάς.

  Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο MyGenerali, My Drive ή το My Health IQ και κερδίστε αυτόματα 50 rubies.

 • H έξυπνη εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε ενεργά την υγεία σας με έναν διασκεδαστικό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο. Καταγράψτε σε πραγματικό χρόνο τις δραστηριότητές σας, τη φυσική σας κατάσταση, τις διατροφικές σας συνήθειες και το πώς αισθάνεστε. Καθορίστε τους προσωπικούς σας στόχους και δείτε το Σκορ της καλής φυσικής και πνευματικής σας κατάστασης να ανεβαίνει!

  Το My Health IQ προσφέρεται σε πελάτες που διαθέτουν Ασφαλιστήριο Υγείας Life On με την Παροχή Νοσηλείας.

  Πώς κερδίζετε πόντους;

  Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή My Health IQ, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε! Καταγράψτε τη φυσική σας δραστηριότητα, τα γεύματά σας, τις σωματικές σας μετρήσεις, απαντήστε στις ερωτήσεις του ψηφιακού σας συμβούλου υγείας και δείτε τους πόντους σας να αυξάνονται.

  Με τη χρήση του My Health IQ μπορείτε να συλλέξετε έως 10.000 πόντους τον χρόνο!

  Πόσα rubies μπορείτε να κερδίσετε από το My Health IQ;

  Κάθε φορά που κατακτάτε ένα επίπεδο Πόντων στο My Health IQ κερδίζετε τα αντίστοιχα rubies, τα οποία αποδίδονται αυτόματα στο λογαριασμό σας στο Club Red. Οι πόντοι σας στο My Health IQ μηδενίζονται 1 φορά τον χρόνο. Δηλαδή, μπορείτε να κερδίσετε έως 120 rubies τον χρόνο από τη χρήση του My Health IQ.

  Πόντοι My Health IQ

  Rubies

  0-2.000

  0

  2.001-4.000

  20

  4.001-7.000

  40

  7.001-10.000

  60

 • Η εφαρμογή για κινητά My Drive προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες που διαθέτουν Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου Speed On και σας βοηθά να βελτιώσετε την οδηγική σας συμπεριφορά με τον πλέον ευχάριστο αλλά και αξιόπιστο τρόπο! Καθώς τη χρησιμοποιείτε, η εφαρμογή καταγράφει τις συνθήκες των διαδρομών σας και υπολογίζει το ατομικό σας Σκορ Οδηγικής Συμπεριφοράς ενώ σας παρέχει και χρήσιμες συμβουλές για οικονομικότερη και πιο ασφαλή οδήγηση. Όσο οδηγείτε με ασφάλεια, διαμορφώνετε ένα υψηλότερο Σκορ κερδίζοντας έκπτωση στο Ασφάλιστρό σας και επιπλέον rubies στο Club Red.

  Κάθε μήνα με βάση τον μέσο όρο του Ατομικού σας Σκορ τους τελευταίους 3 μήνες κερδίζετε rubies, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

  Σκορ My Drive

  Rubies

  70-75

  10

  76-85

  20

  86+

  30

 • Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να εξοφλείτε τα ασφάλιστρά σας, όπου και αν βρίσκεστε. Πραγματοποιείστε την πληρωμή σας με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα μέσω της υπηρεσίας FastPay είτε από τον λογαριασμό σας στο MyGenerali επιλέγοντας «Πληρωμή με κάρτα».

  Πραγματοποιώντας τις πληρωμές των ασφαλίστρων σας μέσω FastPay ή MyGenerali κερδίζετε:

  A. Για 3μηνο Ασφαλιστήριο 3 rubies

  B. Για 6μηνο Ασφαλιστήριο 6 rubies

  C. Για 12μηνο Ασφαλιστήριο 12 rubies

Πληρώστε Online μέσω FastPay ή MyGenerali

Generali ID

My Health IQ

My Drive

Ασφαλιστήριο

Όλα

Όλα

Life On με την επιλογή της Νοσηλείας

Speed On

Ποιος κερδίζει rubies

Ο Συμβαλλόμενος

Ο κάτοχος του Generali ID

Ο Ασφαλισμένος

O Συμβαλλόμενος

Rubies

3, 6 ή 12

50

20, 40 ή 60

10, 20 ή 30

Συχνότητα καταβολής

Σε κάθε πληρωμή

Μία φορά

Στην αλλαγή κατηγορίας Πόντων

Μηνιαία

Εξαργυρώστε rubies

Για να μπείτε στον κόσμο του Club Red δημιουργήστε το λογαριασμό σας στο MyGenerali. Από την κατηγορία Επιβραβεύσεις μπορείτε να δείτε τα rubies που έχετε συλλέξει και να τα εξαργυρώσετε όπως επιθυμείτε.
Ενημερωθείτε για τους Όρους του Προγράμματος

Συνδεθείτε στο MyGenerali

και μάθετε περισσότερα

Είσοδος

Κάντε εγγραφή σήμερα και κατεβάστε την εφαρμογή MyGenerali!

Επικοινωνία

Καλέστε μας στο 210 8096100 ή στείλτε μας email στο info@generali.gr για κάθε σας ανάγκη.